Ung Vetenskapssport

Bli medlem i UVS


Ung Vetenskapssport är ett förbund av medlemsföreningar. Som medlem i en medlemsförening blir du automatiskt också medlem i förbundet Ung Vetenskapssport! Läs nedan om de ämnen som intresserar dig och välj alla du vill bli medlem i genom att fylla i respektive formulär. Det är helt gratis!


UVS Ingenjörer
Bli medlem
Om UVS Ingenjörer

UVS Ingenjörer samlar teknikintresserade unga, anordnar läger inom programmering och föreläsningar. Föreningen verkar även för robotikintresserade och tillhörande tävlingsverksamhet. Engagera dig!

UVS Matematiker
Bli medlem
Om UVS Matematiker

UVS Matematiker samlar matematikintresserade unga, anordnar årliga matematikläger, tävlingar, och träningar inför den Internationella matematikolympiaden (IMO) med tillhörande kval (Skolornas matematiktävling/SMT).

UVS Fysiker
Bli medlem
Om UVS Fysiker

UVS Fysiker samlar fysikintresserade unga, anordnar årliga fysikläger och träningar inför den Internationella fysikolympiaden (IPhO) med tillhörande kval (Wallenbergs fysikpris).

UVS Biologer
Bli medlem
Om UVS Biologer

UVS Biologer samlar biologiintresserade unga, anordnar träningar inför den Internationella biologiolympiaden (IBO) med tillhörande kval (Biologiolympiaden). Engagera dig!

UVS Kemister
Bli medlem
Om UVS Kemister

UVS Kemister samlar kemiintresserade unga, anordnar kemiläger och träningar inför den Internationella kemiolympiaden (IChO) med tillhörande kval (Kemiolympiaden).

UVS Astronomer
Bli medlem
Om UVS Astronomer

UVS Astronomer samlar astronomiintresserade unga, anordnar årliga astronomiläger och träningar inför den Internationella olympiaden i astronomi och astrofysik (IOAA) med tillhörande kval (astronomiolympiaden).

Exempelproblem

Förbundets viktigaste beståndsdel är dess medlemmar. Det är medlemmarna som är delaktiga i förbundets verksamhet, och det är för medlemmarna som förbundet finns. Fler medlemmar för föreningen är bara bra: vi får bidrag och fler personer får en möjlighet att ta del av vår verksamhet!

Att bli medlem är helt gratis. Som medlem får du ta del av vår verksamhet, rösta på årsmöten och vi kommer även skicka utskick till dig om våra aktiviteter.

Vi får bidrag för personer som är upp till 25 år gamla. Självfallet är du välkommen som medlem även om du är äldre än 25 år!

Jag är medlem! Vad gör jag nu?

Grattis! Du som är medlem kan ta del av våra aktiviteter. Du kommer att få medlemsbrev med information om planerade aktiviteter och andra nyheter. Utöver detta kan du:

  • Gå med i vår discordserver! Här diskuteras tävlingsproblem och möjligheter.
  • Gå på något av våra läger! Information skickas ut i våra medlemsbrev och andra kanaler.
  • Engagera dig! Läs mer nedan.

Engagera dig

Att engagera sig ideellt är bland det roligaste och mest givande man kan göra! Vill du hjälpa dig själv och UVS att utvecklas? Grunda ett nytt läger? Ge fler unga chansen att delta i våra aktiviteter? Engagera dig i Ung Vetenskapssport och/eller någon av våra medlemsföreningar! Maila mer än gärna styrelsen om du är intresserad, eller fyll i detta formulär!

Andra föreningar

Om du gillar Ung Vetenskapssport så finns det många fler föreningar du kanske skulle gilla! Dessa och många fler tips finns på vår resurssida!


Copyright © Ung Vetenskapssport