Ung Vetenskapssport

TÄVLING - Exempelproblem medlemsföreningar

26 Oct 2023

PROVA PÅ ANDRA ÄMNEN - GÅ MED I FLER AV UNG VETENSKAPSSPORTS MEDLEMSFÖRENINGAR

UVS växer så det knakar 📈 För att göra tillväxten hållbar har det bildats medlemsföreningar per ämne (och vissa existerande har anslutit sig! 🥳) För att fira detta och snart 1000 medlemmar i vår discord, samt för att utmana er medlemmar i något nytt så bjuder vi in er till en liten tävling! 🤩

https://ungvetenskapssport.se/medlem/ hittar du exempelproblem till varje medlemsförening 📋 Fyll i formuläret HÄR. 📝 Lösningar publiceras på hemsidan efter tävlingens slut. Sista tävlingsdag: onsdag den 15 november (om formuläret är öppet räknas ditt svar) 📅

Priser 🏆

3 UVS-tshirts och 2 biobiljetter lottas ut bland de personer med flest lösta uppgifter (5 vinnare) 👕🎫Ytterliggare 2 tshirts lottas ut bland alla som löst minst ett problem. Vinnare väljer storlek. Tävlingen finansieras med hjälp av projektbidrag från Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor 🫶

Ange den mejladress du vill bli kontaktad på om du vinner (om du vill vara med och tävla) 📧 Om du vinner behöver vi få ett svar från dig inom en vecka från det att vinnarna kontaktas. Mejl går ut till vinnarna inom en vecka efter att tävlingen avslutats. Beroende på antal deltagare kan antalet priser komma att justeras något. Du behöver vara medlem i minst en medlemsförening för att vara med och tävla (det är helt gratis) 🥰

Till exempelproblemen

Skicka dina svar här!


Copyright © Ung Vetenskapssport