Image

Programmeringsläger

för tjejer och ickebinära

Anmälan 2023

Välkomna till vårt programmeringsläger för tjejer och ickebinära! Den 5-8 oktober äger Ung Vetenskapssports och Kodsports programmeringsläger för tjejer och ickebinära rum! Är du nyfiken på att lära dig mer om programmering och identifierar dig som tjej eller ickebinär? Tveka inte med att anmäla dig! Mer information finns i inbjudan. En poster som du gärna får skriva ut och sätta upp på skolan hittar du här!

Anmälan till Programmeringsläger för tjejer och ickebinära stänger den 15 september 2023 eller när alla platser är fyllda. Anmälan görs genom att fylla i detta formulär.

Vid frågor kontakta proglager@ungvetenskapssport.se

Om lägret

Programmeringsläger för tjejer och ickebinära är ett läger inom programmering riktat till tjejer och ickebinära som är nyfikna eller intresserade av programmering! Inga tidigare programmeringskunskaper krävs, sålänge du har ett intresse för matematik och matematikkunskaper motsvarande gymnasienivå och är taggad eller nyfiken på att lära dig mer om programmering är du varmt välkommen att delta!

Lägret äger rum på Chalmers, i Göteborg. Under lägret kommer fokus ligga på problemlösning och att fördjupa deltagarnas kunskaper inom tävlingsprogrammering. Förvänta dig att lära dig mer om allt ifrån hur man skriver sin första rad kod till grafteori, datastrukturer och sorteringsalgoritmer! Lägret arrangeras av ideellt engagerade inom UVS Ingenjörer och Kodsport och är ett av flera läger som arrangeras inom förbundet Ung Vetenskapssport.

Sponsorer och samarbetspartners

Tack vare våra sponsorer har vi i år kunnat göra lägret helt gratis, inklusive boende, mat och alla aktiviteter under lägret! Ett stort tack till våra sponsorer!


Copyright © Ung Vetenskapssport