Ung Vetenskapssport

Utbildningsministern besöker UVS matematikläger

22 Feb 2024

I dag, torsdag den 22 februari, besöker utbildningsminister Mats Persson Ung Vetenskapssports matematikläger i Lund. Lägret riktar sig främst till gymnasieelever med ett speciellt intresse för matematik som vill utmanas och utvecklas.

Tid: 22 februari 2024 kl. 17.45 till kl. 18.15

Plats: Lunds Tekniska Högskola

Pressmeddelande från utbildningsdepartementet

Mats Persson kommer att inviga lägret, hålla ett kort tal och sedan få prata med de deltagande ungdomarna när de löser utmanande matematiska problem. Lägret arrangeras av Ung Vetenskapssports matematiker. Cirka 70 ungdomar från hela Sverige deltar för att lära sig utmanande matematik och problemlösning.

Vi i Ung Vetenskapssport är glada över möjligheten att få visa upp vår verksamhet och att aktiviteter inom vetenskapssport uppmärksammas.


Copyright © Ung Vetenskapssport