Ung Vetenskapssport

Höjdpunkten 2023

22 Feb 2023

Nu har vi något riktigt roligt att berätta! Ung Vetenskapssport bjuder härmed in till matematiktävlingen Höjdpunkten, en lagtävling i matematik! Tävlingen är uppdelad i tre tävlingsklasser: en för högstadieelever, en för gymnasieelever och en öppen klass där alla kan delta!

Man tävlar i lag om max 3 personer. Tävlingen äger rum 10:e mars på skolorna och 11:e mars för er som deltar digitalt. Den 12:e mars kommer vi ha lösningsgenomgång i vår discord. Anmälan stänger den 8:e mars 23:59.

Det finns många fina problem att lösa och flera fina priser att vinna. Bland de lag som löser minst ett problem finns chans att vinna biobiljetter, presentkort och andra roliga saker! Vi hoppas ni är taggade för det är vi!!

Mer information om tävlingen samt hur man anmäler sig finns i vår inbjudan. Hoppas vi ses!


Copyright © Ung Vetenskapssport