Ung Vetenskapssport

Matematikturné 2021 (online)

11 Mar 2021

Vi i Ung Vetenskapssport bjuder härmed in er till vårt årliga matematikläger, som detta år kommer anordnas som en digital matematikturné. En serie föreläsningar kommer ges under några lördagar i mars och april, med sociala aktiviteter via discord på kvällarna (se bifogad inbjudan). Syftet är att skapa en mötesplats där elever med särskilt intresse och begåvning för matematik får träffa likasinnade och tillsammans utveckla sitt intresse. Lägret har hållits årligen sedan 2015 och går nu av stapeln för sjunde gången.

Anmäler sig gör man genom att fylla i detta formulär, och varje elev som vill delta anmäler sig själv separat. Vi ser gärna att lärare uppmuntrar sina elever att delta!

Se inbjudan för mer information!


Copyright © Ung Vetenskapssport