Ung Vetenskapssport kommer även i år att arrangera ett programmeringsläger. Nytt för i år är att vi kommer vara i Lund. Lägret är till för elever som är intresserade av problemlösning och tävlingsprogrammering. 2016 hölls motsvarande läger i Linköping, vilket var väldigt lyckat!

Lägret kommer vara ett utmärkt tillfälle att koma i kontakt med ledare som fortfarande deltar i programmeringstävlingar och andra elever intresserade av problemlösning och tävlingsprogrammering.

Vi rekommenderar alla som kvalificerade sig till finalen av ProgrammeringsOlympiaden att delta. Elever som var med i kvalet och som vill lära sig mer för att kanske nästa år gå vidare är också varmt välkomna!

Inbjudan har gått ut till lärare på skolor som deltagit i kvalet till ProgrammeringsOlympiaden. Har inte din lärare fått något mail/du fått erbjudande om att vara med på lägret kan du kontakta Måns (se nedan för kontaktuppgifter) – så kan vi diskutera om lägret kan vara på rätt nivå. Målet är så klart att ni skall kunna delta, men nivåskillnaden mellan alla deltagare får inte vara alldeles för stor.

Här är en länk till inbjudan till lägret.

Måns Magnusson mansmagnusson@me.com (0730946030) kommer vara huvudansvarig för lägret. Tveka inte att skicka iväg ett mail on ni undrar över något! Notera att vi är lite sena med att lägga upp det här och att anmälan för lägret stänger den 31:e januari.